Airport Service

U wilt geen gedoe met parkeren, stressloos, maar lekker ontspannen op reis? Of heeft u een business meeting en wilt u gegarandeerd op tijd uw vlucht halen? Dat kan allemaal met de Airport Service van Taxi Pascal.

U wordt op ieder willekeurig tijdstip comfortabel tot aan de vertrekhal van elke luchthaven in Nederland, België en Duitsland gebracht. Als u terugkomt, controleren wij uw vluchtgegevens voor eventuele aankomsttijden en of vertragingen. Eenmaal op de luchthaven vind u de chauffeur bij het meeting point.

Mocht u van deze service gebruik willen maken, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij reserveren dan uw rit en uw gegevens in het systeem. Wilt u gebruik maken van de Airport Service, maar u woont niet in Roosendaal? Ook buiten Roosendaal zijn we u natuurlijk van harte van dienst. Stuur een berichtje via Contact voor een vrijblijvende offerte.

Let op: Airport Service bij Taxi Pascal betreft een privé taxi, u wordt dus niet gecombineerd met andere reizigers.


Prijslijst **
(deze prijzen gelden alleen als u minimaal 48 uur van te voren reserveert)

Personenauto (max. 4 personen)

*De vermelde prijzen zijn inclusief 9% BTW en geldt voor een enkele reis, er worden géén extra kosten doorberekend voor uw bagage
** De vermelde prijzen gelden niet tijdens storingen bij de NS